BC RACING alustasarjat - TESLA - MODEL 3

Hinta

Asettelu:
MODEL 3

Tesla Model 3 alustasarja

Tesla Model 3 -alustasarja on kannattava valinta, kun tavoitteenasi on tehdä autostasi urheilullisempi. BC Racing -alustasarja Model 3:lle on erittäin mukava ajaa ja se on myös hinnaltaan edullinen. Tässä onkin hyvä vaihtoehto autoilijalle, joka haluaa parantaa autonsa ilmettä alustasarjalla, jollaista ei muualta saa!

Säädettävä Tesla Model 3 -alustasarja antaa menopelillesi urheilullista ilmettä, mutta sen avulla teet autosi alustasta myös jäykemmän. Matalampi alusta auttaa etenkin suurissa nopeuksissa, jolloin auto ohjautuu paremmin. Jämerä alusta auttaa etenkin nopeasti huippunopeuteensa kiihtyvässä sähköautossa.

Model 3 -sähköautoa on valmistettu takavetoisena ja nelivetoisena mallina. Molemmissa vetotavoissa auton tehot pääsevät oikeuksiinsa hyvä alustan avulla. Jämäkkä alustasarja auttaa sähkömoottorien tehon välittymistä pyörille.

Alustasarjaan kuuluu jousitus ja iskunvaimennus, joten tästä paketista löytyy kaikki tarvittava Teslan Model 3 -mallille. Kyseessä on erinomainen valinta, jos haluat vaihtaa kuluneen alustan uuteen. BC Racing -alustasarja sopii kuitenkin myös auton tuunaamiseen. Voit esimerkiksi madaltaa alustaa, jotta auto olisi näyttävämpi isojen vanteiden kanssa.

Urheilullinen sähköauto tarvitsee sille sopivan alustan, joten tässä on todella hyvä valinta Teslaan! Tutustu laajaan valikoimaamme, ja valitse juuri sinun autoosi sopiva alusta. Meiltä löydät säädettävän alustan myös Tesla Model S:lle.


Loading...