BC RACING alustasarjat - TESLA - MODEL S

Hinta

Asettelu:
MODEL S

Tesla Model S alustasarja

Tesla Model S -alustasarja on erinomainen hankinta, kun haluat tuunata autoasi urheilullisempaan suuntaan. BC Racing -alustasarja Model S:lle on erittäin mukava ajaa, koska se on rakenteeltaan todella lähellä alkuperäistä. Älä kuitenkaan anna alkuperäisen rakenteen hämätä, sillä tämä alustasarja tekee autosi alustasta matalamman ja urheilullisemman ajaa!

Säädettävä Tesla Model S -alustasarja tekee autostasi urheilullisemman näköisen mutta myös mukavamman ajaa suurissa nopeuksissa. Jämerä alusta on hyödyksi etenkin sähköautoissa, jotka pystyvät kiihdyttämään huippunopeuteen todella ripeästi.

Model S -sähköautoa on olemassa sekä takavetoisena että nelivetoisena versiona. BC Racing -alustasarja sopii molempiin malleihin, ja uuden alustasarjan ansiosta saat sähkömoottorilta välittyvän tehon paremmin käyttöön. Sporttinen alusta pitää renkaat tukevasti tiessä, oli kyseessä sitten takavetoinen auto tai nelivetoinen.

Alustasarjaan kuuluu jousitus ja iskunvaimennus Teslan Model S -malliin. BC Racing -alusta sopii hyvin vanhan alustasarjan tilalle, jos alkuperäinen alusta on tullut tiensä päähän. Se on kuitenkin erinomainen valinta myös, jos haluat tuunata Teslaasi. Madallettu alusta voi tehdä autosta todella näyttävän näköisen.

Urheilullinen auto tarvitsee arvoisensa alustan, joten tässä on erittäin hyvä valinta Teslalle! Tutustu laajaan valikoimaamme, ja valitse juuri sinulle sopivin alusta. Meiltä löydät alustasarjan myös Tesla Model 3:lle.


Loading...