BC RACING alustasarjat - TOYOTA

Hinta

Asettelu:
TOYOTA

Toyota alustasarjat

Urheilullinen alustasarja Toyotaan on erinomainen valinta, jos autosi vanha alusta on jo kulunut. Tai sitten haluat tehdä Toyotastasi entistä urheilullisemman? Silloin BC Racing -alustasarja on ehdoton ykkösvaihtoehto!

Toyotalla on pitkät perinteet rallissa ja muussa moottoriurheilussa, joten valmistajan autoja halutaan tuunata usein. Meiltä löydät alustat esimerkiksi legendaariseen Supraan, jonka omistamisesta moni haaveilee. Toyotat ovat myös erittäin suosittuja käyttöautoja Suomessa, joten laadukas alustasarja on tarpeellinen varuste moneen tarkoitukseen.

BC Racing -alustasarjan avulla pystyt tuunaamaan autoasi urheilullisemman näköiseksi, mutta pystyt myös muuttamaan auton ajettavuutta mukavammaksi. Esimerkiksi suurissa nopeuksissa ajettaessa jämäkkä ja tuliterä alusta käyttäytyy paremmin kuin kulunut alustasarja.

Ajomukavuuden ja urheilullisuuden lisäksi Toyota-alustasarja on myös helppo säätää ja muutoskatsastaa. Voit säätää alustaa näppärästi nappia kääntämällä, esimerkiksi vuoden ajan mukaan. Voit siis säätää alustaa haluamiisi asetuksiin talvella ja kesällä.

BC Racing -alustasarja sopii myös Toyotan tuunaamiseen, kun tavoitteenasi on madaltaa alustaa. Isojen vanteiden ja pienen maavaran avulla autosta voi tulla todella näyttävän näköinen. Toyota-alustasarjasta on siis hyötyä niin ajettavuuden kuin myös ulkonäön kannalta.

Verkkokauppamme valikoimasta löytyy paljon erilaisia alustoja eri merkeille ja malleille. Meiltä löydät muun muassa alustasarjat Toyota Avensis-, Celicia-, Corolla-, RAV4-, Supra- ja Yaris-malleille.

Alustasarjoillamme on kahden vuoden takuun. Voit siis olla varma, että allasi on urheilullinen ja kestävä Toyota-alustasarja! Hanki oma Toyotan alustasarjasi kätevästi verkkokauppamme valikoimasta tai kysy lisätietoja!


Loading...