BC RACING alustasarjat - TOYOTA - AVENSIS

Hinta

Asettelu:
AVENSIS

Toyota on päättänyt Avensis-mallin valmistuksen, mutta nämä autovanhukset ovat monella tyytyväisellä yhä käytössä. Jos kuitenkin toivoisit Avensikseltasi jämäkämpiä ajo-ominaisuuksia, sporttisempaa ulkonäköä, saattaa laajat säätömahdollisuudet omaava alustamme tuoda autollesi sopivan piristysruiskeen.

Toyota Avensiksen alustamme ovat korkeus-, vaimennus ja Camber-säädettäviä. Näiden säätöjen avulla muutat paitsi autosi ulkonäköä, myös sen ajo-ominaisuuksia. Alustasarjojemme korkeussäätö on suunniteltu siten, että se toimii jousesta erillisesti. Näin se ei pääse vaikuttamaan jousen ominaisuuksiin eikä vaimennusalue muutu.

Saat alustallemme aina kahden vuoden takuun. Lisäksi alustamme ovat muutoskatsastettavissa helposti ja ne on helppo vaihtaa paikoilleen. Alustamme on kestävyystestattu Suomessa.

Kun iskunvaimentimet alkavat vaatia vaihtamista, kannattaa harkita koko alustan vaihtoa. Se tulee usein edullisemmaksi. Katso valikoimamme Toyota Avensiksen alustaksi vierestä, valitse omasi ja osta se kätevästi verkosta.

Loading...