BC RACING alustasarjat - TOYOTA - COROLLA

Hinta

Asettelu:
COROLLA

Toyota Corolla on yhä nuorten kuskien kestosuosikki, johon usein halutaan matalampaa alustaa ja uudenlaisia vaihtoehtoja rakentamalla. Toyota Corollan alustasarjamme mahdollistavat voimakkaankin madalluksen ja näin ollen myös suuremman muutoksen auton ilmeeseen.

Alustasarjamme Toyota Corollaan ovat Suomen myydyimmät. Annamme niille kahden vuoden takuun, sillä kestävyys niillä on huippuluokkaa. Alustamme kestävyystestataan Suomen oloissa ja asiakkaamme ovat niihin tutkitusti tyytyväisiä. Coiloverimme menestyvät myös kilpakäytössä ja kovemmassa maantieajossa.

Alustoissamme on markkinoiden laajimmat säätöominaisuudet, kuten esimerkiksi 30-portainen paluu- ja sisäänvaimennus. Löydät alustoistamme vaihtoehdot arkiajosta vaativaan ratakäyttöön.

Alustoissamme käytämme ainoastaan laadukkaita, yksilöllisesti valmistettuja monotube-vaimentimia, joiden isompi mäntä ja öljytilavuus sekä parempi lämmönkesto tuottavat herkimmän mahdollisen vaimennuksen. Myös Toyota Corollan alustan jouset, vaimentimien koko ja venttiilit valitaan tarkan tuotekehityksen ja prototyyppitestauksen perusteella.

Kun haluat Corollastasi katu-uskottavan, tutustu alustoihimme, valitse sopivin ja tilaa näppärästi verkosta!

Loading...