BC RACING alustasarjat - VOLKSWAGEN

Hinta

filter_layout
VOLKSWAGEN

Volkswagen alustasarjat

Tilaa Volkswageniin laadukkaat ja edulliset BC Racing alustasarjat helposti netistä! Verkkokaupassamme on laaja valikoima alustasarjoja useille eri Volkswagen-malleille.

Valikoimastamme löytyy Volkswagen Arteon, Bora, Caddy, Corrado, Golf, ID.4, Jetta ja Lupo -alustasarjat sekä New Beetle/The Beetle, Passat, Pointer, Polo, Sagitar, Scirocco, Tiguan, Touareg, Touran, Up ja Vento -alustat. Etsi valikosta oma automallisi ja tutustu tuotteisiin!

BC Racing tarjoaa alustavaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Meiltä löytyy ratkaisut arkiajoon sekä kuljettajille, jotka hakevat autoonsa pykälää urheilullisempaa ilmettä ja tarkempaa ajotuntumaa. Alustasarjat sisältävät jouset, iskunvaimentimet ja kaiken tarvittavan asennusta varten. Asennus on helppoa ja alustoissamme on erittäin laajat säätöominaisuudet, joilla tuunaat autostasi juuri sellaisen, kuin haluat.

Saat korkealaatuiset ja edulliset BC Racing -alustat helposti verkkokauppamme kautta nopeilla toimituksilla. Mikäli tarvitset apua alustan valinnassa tai olet kiinnostunut kustomoiduista vaihtoehdoista, voit ottaa asiantuntijoihimme yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai whatsappilla.

Mallikohtaisesti suunnitellut Volkswagen alustasarjat ovat markkinoiden kustannustehokkaimpia ja kestävät käytössä lähes ikuisesti. Alustoilla on kahden vuoden takuu. Meiltä saat myös kaikki tarvittavat varaosat suoraan hyllystä. Kaikki osat on saatavissa ja vaihdettavissa erikseen.

Mikäli haluat Volkswageniisi uutta ilmettä ja parempia ajo-ominaisuuksia, verkkokauppamme kautta löydät varmasti parhaan ratkaisun. BC Racingin alustat ovat Suomen suosituimpia, sillä muualta on vaikea löytää näin korkealaatuisia tuotteita yhtä edulliseen hintaan. 


Loading...