BC RACING alustasarjat - VOLKSWAGEN - BORA

Hinta

Asettelu:
BORA

Volkswagen Bora, tuo sisarensa Golfin porrasperäinen versio muuntuu sähäkämmäksi uuden alustasarjan vaihdon myötä. Samalla ajomukavuus kasvaa auton madaltuessa voimakkaastikin.

Jos olet kiinnostunut laajoista alustan säätömahdollisuuksista, joiden avulla auton alusta on säädettävissä esimerkiksi erikseen talvi- ja kesäajoa varten, meiltä löydät valikoiman Volkswagen Boraan sopivia alustasarjoja.

Alustamme ovat korkeus-, vaimennus- ja Camber-säädettäviä ja niissä on korkealuokkaiset, yksilöllisesti valmistetut monotube-vaimentimet. Alustat on helppo asentaa ja näppärä muutoskatsastaa. Koko alustan vaihto tulee yleensä edullisemmaksi kuin vaihtaa iskunvaimentimet yksi kerrallaan.

Alustojamme laajempia säätömahdollisuuksia on vaikea löytää. Jos arvostat esimerkiksi 30-portaista paluu- ja sisäänvaimennusta, on coiloverimme oikea, järkihintainen valinta Volkswagen Boraan.

Kun Volkswagen Borasi alusta alkaa osoittaa vanhenemisen merkkejä, tutustu alustoihimme ja tilaa sinulle sopivin kätevästi verkosta!

Loading...