BC RACING alustasarjat - VOLVO

Hinta

Asettelu:
VOLVO

Volvo alustasarjat

Uusi alustasarja Volvoon on hyvä hankinta, kun vanha alusta on kulunut. Alusta kannattaa myös vaihtaa, jos haluat tehdä autostasi sporttisemman. Silloin BC Racing -alustasarja voi olla todella hyvä vaihtoehto! Alusta on helppo asentaa ja muutoskatsastaa, lisäksi sen säätämäinen on näppärää.

Volvot ovat suosittuja autoja Suomessa, mikä selittyy helposti niiden kestävyydellä. Pohjoisen oloihin tehdyt kestävät autot selviävät hyvin vaativissa oloissa, mutta joskus alusta kaipaa siltikin vaihtoa. BC Racing -alustasarjat Volvolle ovat kestäviä ja rakenteeltaan jämeriä.

BC Racing -alustan avulla voit korvata vanhan kuluneen alustan, mutta samalla voit tehdä autostasi myös urheilullisemman. Jäykempi alusta auttaa auton ohjaamista suurissa nopeuksissa, ja samalla auton ajamisesta tulee muutenkin hauskempaa.

Volvo-alustasarja sopii myös autosi tuunaamiseen, sillä säädettävän alustan avulla pystyt madaltamaan auton maavaraa. Jos esimerkiksi asennat Volvoosi isommat vanteet, niin madallettu alusta voi viimeistellä auton urheilullisen ulkonäön.

Kaupassamme on laaja valikoima erilaisia alustasarjoja Volvoihin. Alustasarjoja löytyy esimerkiksi Volvon S90-, V70-, V40- ja 240-malleihin. Lisäksi valikoimassa on alustoja kymmenille muille Volvon malleille.

Tutustu valikoimaamme, ja löydä juuri sinun autollesi sopivin alustasarja! BC Racing -alustoilla on kahden vuoden takuu, mutta jämäkät alustasarjamme kestävät paljon pidempään.


Loading...