BC RACING alustasarjat - VOLVO - V70

Hinta

filter_layout
V70

Volvo V70 alustasarja

Volvo V70 -alustasarja tulee tarpeeseen, kun haluat madaltaa ajoneuvoasi. Laadukas ja kestävä alustasarja parantaa ajomukavuutta ja samalla voit tuunata V70 Volvosi urheilullisemmaksi. BC Racing -alustasarja on silloin yksi parhaista vaihtoehdoista.

Säädettävä Volvo V70 -alustasarja on erinomainen hankinta, kun toavoitteenasi on madaltaa menopeliäsi. Matalampi alusta antaa autolle urheilullisemman ilmeen, minkä ansiosta BC Racing -alusta sopii hyvin myös tuunaamiseen. Jäykempi alusta parantaa auton ohjattavuutta suurissa nopeuksissa.

BC Racing -alustasarjan coiloverin iskunvaimennuksen säätäminen onnistuu kätevästi nuppia vääntämällä, joten pystyt muutamaan vaimennusta esimerkiksi vuodenajan mukaan. Helppo säädettävyys tarkoittaa sitä, että saat autosi alustasta kaiken ilon irti kesällä ja talvella!

Laadukas säädettävä alustasarja voi olla tarpeellinen myös silloin, kun haluat tuunata Volvoasi. Moni harrastelija tykkää madaltaa Volvo V70 alustaa, joten BC Racing -alustasarja on erinomainen lisävaruste tuunauksesta kiinnostuneille.

Eri alustasarjat eroavat jäykkyydeltään ja säätömahdollisuuksiltaan. Tutustu laajaan valikoimaamme, ja löydä tarkoitukseesi sopivin alustasarja. Valikoimasta löydät alustat myös esimerkiksi Volvon S90- ja 240-malleihin sekä moniin muihin merkkeihin ja malleihin.

Kestävillä BC Racing -alustasarjoilla on kahden vuoden takuu, joten voit ajella huoletta. Tee Volvostasi entistäkin urheilullisempi ja upean näköinen laadukkaan alustasarjan avulla!


Loading...