BC RACING alustasarjat - VOLVO - V70Korvaa kiinteät madallusjouset alustasarjalla, jossa huippuluokan säädettävyys

Jos kaipaat autoosi huipputason säädettävyyttä ja pelkät kiinteät madallusjouset eivät tuo autoosi riittäviä säätömahdollisuuksia, tutustu täyssäädettäviin alustasarjoihimme. Siinä, missä madallusjousten avulla saat madallettua autoasi vain tiettyyn korkeuteen, alustasarjamme tekee saman ennennäkemättömän laajoilla säätömahdollisuuksilla.

Madallusjouset eivät tuo samaa, monipuolista säätömahdollisuutta auton ulkonäköön ja ominaisuuksiin

Madallusjousten avulla madallat autosi alustaa tiettyyn korkeuteen ja siinä kaikki. Alustasarjamme avulla sen sijaan säädät kätevästi paitsi alustan korkeutta myös vaimennusta ja pystykallistusta eli Camber-kulmaa. Nämä säätyvät näppärästi alustan nupista kiertämällä. Lisäksi alustamme avulla vaikutat helposti autosi kuormankantokykyyn ja painopisteeseen. Uusi alusta virkistää myös autosi ilmettä. Alustamme madaltaa auton profiilia ja auton ulkonäkö muuttuu kerrasta urheilullisemmaksi. Samalla auton ajo-ominaisuudet jämäköityvät. Vanhempikin auto päivittyy alustamme avulla ulkönäöltään nuorekkaan urheilulliseen. Alustasarjan avulla on mahdollista madaltaa autoa voimakkaasti, jolloin ajokorkeus laskee. Samalla auton ajo-ominaisuuksien pehmeyden saa muutettua alkuperäisjousituksia jäykemmäksi, jolloin ajotuntuma erityisesti suuremmissa nopeuksissa paranee.

Hinta

Asettelu:

BC Racing iskunvaimennus on alan huipputasoa

BC Racing iskunvaimentimet ovat korkealuokkaisia monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimen mäntä ja öljytilavuus ovat normaalia suuremmat, vaimentimissa on erityisen hyvä lämmönkesto ja vain pieni riski öljyn kavitoinnille. Alustasarjojemme kaikki vaimentimet valmistetaan yksilöllisesti. Jokaisen automallin jousten, vaimentimien ja venttiilöinnin tuotekehitys on äärimmäisen tarkkaa ja valitsemme myyntiin vain parhaat prototyyppitestauksen perusteella. Näin olemme saneet alustasarjojemme ominaisuudet sellaisiksi, että ne vastaavat vaativankin autonomistajan tarpeisiin.

KYSY LISÄÄ ALUSTASARJOISTA >

Alustasarjamme on tehty kestämään

Alustasarjamme sisältävät sekä iskunvaimentimet että jouset. Alustamme avulla jätät rikkoutuneista iskunvaimentimista johtuvat ongelmat kerralla historiaan. Alusta on jousia helpompi vaihtaa itse ja nopea muutoskatsastaa. Annamme alustoillemme pitkän, kahden vuoden takuun. Alustamme on testattu Suomen talvioloissa ja rakennettu kestämään käytännössä ikuisesti. Alustojamme on saatavilla lähes kaikille automerkeille. Valitse autoosi sopiva alusta kattavasta valikoimastamme, josta löytyy sopiva alustasarja lähes mille tahansa eurooppalaiselle ja aasialaiselle automerkille.

Etkö löydä tarkoituksiisi sopivaa alustaa? - kustomoimme sopivan harvinaisiinkin automalleihin

Jos alustasarjaa ei ole autoosi valmiiksi saatavilla, eipä hätää. Kustomoimme sopivat alustat esimerkiksi uusiin Tesla Model S:iin tai uusiin sähköautoihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

OTA YHTEYTTÄ >

BC Racing - ainutlaatuista alustaosaamista

Me BC Racingillä olemme omistautuneet autojen ammattimaiseen suorituskyvyn ja ulkonäön parantamiseen. Ehkä juuri siksi BC Racing on Suomen suosituin alustasarjamerkki. Jos autostasi on rikkoutunut iskunvaimennin tai jouset, kannattaa harkita, vaihtaisiko kerralla koko alustan. Usein tämä tulee myös edullisemmaksi kuin vaihtaa iskunvaimentimet yksi kerrallaan. Tutustu vaihtoehtoihimme ja tilaa autoosi sopiva alusta kätevästi verkosta! Meiltä löydät myös kattavan valikoiman huippulaadukkaita erikoisvanteita.

V70

Volvo V70 alustasarja

Volvo V70 -alustasarja tulee tarpeeseen, kun haluat madaltaa ajoneuvoasi. Laadukas ja kestävä alustasarja parantaa ajomukavuutta ja samalla voit tuunata V70 Volvosi urheilullisemmaksi. BC Racing -alustasarja on silloin yksi parhaista vaihtoehdoista.

Säädettävä Volvo V70 -alustasarja on erinomainen hankinta, kun toavoitteenasi on madaltaa menopeliäsi. Matalampi alusta antaa autolle urheilullisemman ilmeen, minkä ansiosta BC Racing -alusta sopii hyvin myös tuunaamiseen. Jäykempi alusta parantaa auton ohjattavuutta suurissa nopeuksissa.

BC Racing -alustasarjan coiloverin iskunvaimennuksen säätäminen onnistuu kätevästi nuppia vääntämällä, joten pystyt muutamaan vaimennusta esimerkiksi vuodenajan mukaan. Helppo säädettävyys tarkoittaa sitä, että saat autosi alustasta kaiken ilon irti kesällä ja talvella!

Laadukas säädettävä alustasarja voi olla tarpeellinen myös silloin, kun haluat tuunata Volvoasi. Moni harrastelija tykkää madaltaa Volvo V70 alustaa, joten BC Racing -alustasarja on erinomainen lisävaruste tuunauksesta kiinnostuneille.

Eri alustasarjat eroavat jäykkyydeltään ja säätömahdollisuuksiltaan. Tutustu laajaan valikoimaamme, ja löydä tarkoitukseesi sopivin alustasarja. Valikoimasta löydät alustat myös esimerkiksi Volvon S90- ja 240-malleihin sekä moniin muihin merkkeihin ja malleihin.

Kestävillä BC Racing -alustasarjoilla on kahden vuoden takuu, joten voit ajella huoletta. Tee Volvostasi entistäkin urheilullisempi ja upean näköinen laadukkaan alustasarjan avulla!


Loading...