BC RACING ALUSTASARJAN KATSASTUS


BC Racing coilover -alustasarja on muutoskatsastettavissa hyväksytysti kaikkiin automalleihin. Muutoskatsastus on hyvin helppo ja edullinen prosessi. Kaikkien maahantuomiemme BC Racing alustasarjojen mukana toimitetaan katsastuksessa vaadittava suomenkielinen todistus.



Muutoskatsastuksessa tulee aina esittää sarjan mukana toimitettu maahantuojan todistus. Säilytä sarjan mukana tullut todistus huolellisesti ja anna se mukaan myös auton tai alustasarjan mahdolliselle uudelle omistajalle.
1) Kun ostat auton jossa on asennettuna BC Racing alustasarja, tarkista että alustasarja on maahantuomamme ja se on jo muutoskatsastettu tai saat mukana alustasarjan alkuperäisen todistuksen.
2) Kun ostat BC Racing alustasarjan käytettynä, tarkista että alustasarja on maahantuomamme ja saat mukana alkuperäisen todistuksen.

Uuden todistuksen saaminen edellyttää selvitystä alkuperäisestä ostopaikasta. Emme kirjoita todistuksia muille kuin maahantuomillemme alustoille, emme siis esimerkiksi ulkomaisista verkkokaupoista ostetuille.
logo

MYYMÄLÄ

ASIAKASPALVELU



AUKIOLOAJAT