BC Racingin säädettävät alustasarjat - uudenlaista potkua autosi ulkonäköön ja suorituskykyyn

Kovaa työtä ja erinomainen tuote. Niillä eväillä BC Racing Finland on kymmenen vuoden aikana noussut alustasarja-genren suosituimmaksi toimijaksi, ja tuotemerkkimme on kivunnut myydyimmäksi Suomessa. Erinomaisesta hinta-laatusuhteesta kertovat tuhannet tyytyväiset asiakkaamme.

Ainutlaatuista alustaosaamista - säädettävät alustasarjat myös kustomoituna

Olemme BC Racingillä omistautuneet autojen ammattimaiseen suorituskyvyn ja ulkonäön parantamiseen. Meiltä saat kaiken, mitä auton huippuunsa viritetty kustomointi vaatii. Erityisen ylpeitä olemme korkealuokkaisista, säädettävistä alustasarjoistamme, joita löydät meiltä lähes jokaiselle automerkille ja -mallille. Tarvittaessa kustomoimme alustan sopivaksi esimerkiksi Tesla Model S:lle tai uusille sähköautoille. Kiinnostuitko? Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

KYSY LISÄÄ ALUSTASARJOISTA >

Säädettävä alustasarja korvaa yksittäiset iskunvaimentimet ja jouset

Alustasarjojemme valikoima on runsas ja alustoissamme on ainutlaatuisen laaja säädettävyys. Säädettävän alustasarjan avulla sinä itse päätät autosi

* alustan korkeuden

* vaimennuksen

* pystykallistuksen eli Camber-kulman

* kuormankantokyvyn

* painopisteen

Useimmat säädöistä teet kätevästi alustan nupista kiertämällä. Kun vaihdat autoosi yksittäisten iskunvaimentimien sijaan koko alustan kerralla, on tämä usein kustannustehokasta. Samalla voit heittää huolesi yksittäisen iskunvaimentimen tai jousen rikkoutumisesta, sillä alustasarjamme on kestävyydessään huippuluokkaa.

HAE AUTOMALLIN MUKAAN

BC Racing alustasarja sopii lähes kaikkiin yleisimpiin automerkkeihin ja malleihin.  Se on erinomainen valinta alkuperäisten tilalle kun haet ulkonäköä, ajettavuutta, säädettävyyttä tai kustannustehokasta ratkaisua rikkoutuneiden alkuperäisten iskunvaimentimien tilalle.

BC RACING

Sinä päätät, miten sporttisen autostasi haluat

Auton ulkonäkö on tärkeä paitsi alan harrastajille myös monelle muulle autoilijalle. Alustamme madaltaa auton profiilia halutessasi voimakkaastikin ja auton ulkonäkö muuttuu dynaamisen urheilulliseksi. Samalla auton ajo-ominaisuudet jämäköityvät ajokorkeuden ja painopisteen muuttuessa.

Vanhemmankin auton ulkomuoto päivittyy alustamme avulla. Samalla auton ajo-ominaisuuksien pehmeyden saa muutettua alkuperäisjousituksia jäykemmäksi, jolloin ajotuntuma erityisesti suuremmissa nopeuksissa paranee.

Tervetuloa asioimaan verkkokauppaamme tai liikkeeseemme Vantaalle

Meillä on kattava valikoima eri alustasarjoja, jotka eroavat toisistaan esimerkiksi jäykkyydeltään ja säätömahdollisuuksiltaan. Tutustu laajaan valikoimaamme ja aloita matkasi kohti auton uutta suorituskykyä ja ulkonäköä! Tilaa tuotteemme kätevästi verkosta suoraan kotiovellesi! Tutustu myös monipuoliseen erikoisvanteiden valikoimaamme! 


Ota yhteyttä
Loading...