BC Racingin säädettävät alustasarjat - uudenlaista potkua autosi ulkonäköön ja suorituskykyyn

Kovaa työtä ja erinomainen tuote. Niillä eväillä BC Racing Finland on kymmenen vuoden aikana noussut alustasarja-genren suosituimmaksi toimijaksi, ja tuotemerkkimme on kivunnut myydyimmäksi Suomessa. Erinomaisesta hinta-laatusuhteesta kertovat tuhannet tyytyväiset asiakkaamme.

Ainutlaatuista alustaosaamista - säädettävät alustasarjat myös kustomoituna

Me BC Racingillä olemme omistautuneet autojen ammattimaiseen suorituskyvyn ja ulkonäön parantamiseen. Meiltä saat kaiken, mitä auton huippuunsa viritetty kustomointi vaatii.

Erityisen ylpeitä olemme korkealuokkaisista, säädettävistä alustasarjoistamme, joita löydät meiltä lähes jokaiselle automerkille ja -mallille. Tarvittaessa kustomoimme alustan sopivaksi esimerkiksi Tesla Model S:lle tai uusille sähköautoille.

Kiinnostuitko? Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

OTA YHTEYTTÄ >

HAE AUTOMALLIN MUKAAN

BC Racing alustasarja sopii lähes kaikkiin yleisimpiin automerkkeihin ja malleihin.  Se on erinomainen valinta alkuperäisten tilalle kun haet ulkonäköä, ajettavuutta, säädettävyyttä tai kustannustehokasta ratkaisua rikkoutuneiden alkuperäisten iskunvaimentimien tilalle.

BC RACING
Kovaa työtä ja erinomainen tuote. Niillä eväillä BC Racing Finland on kymmenen vuoden kuluessa murtautunut läpi koko alustasarjagenren ja noussut myydyimmäksi ja suosituimmaksi. Erinomaisesta hinta-laatusuhteesta kertoo tuhannet tyytyväiset autoilijat.
Loading...